Preporuke iz salona GUMA M za zimski servis automobila

U razdoblju od 1. studenog ove godine do 1. travnja iduće 2022. godine u BiH je zakonski obvezno posjedovanje i korištenje zimske opreme na automobilima i to bez obzira na vremenske uvjete.

No, kako se bliži zima, važno je i odraditi kvalitetan servis na vašim limenim ljubimcima, a tu je nekoliko stvari o kojima trebate povesti računa.

Opširnije pogledajte u videoprilogu.

Provjerili smo također i koji se svi brendovi mogu naći u salonima tvrtke GUMA M, a, s obzirom da je u tijeku sezonska zamjena guma provjerili smo i što je sve na akciji.

GUMA M vam savjetuje kako odabrati prave gume za predstojeću zimu

Što se tiče zamjene ljetnih za zimske gume, provjerili smo u salonu tvrtke GUMA M d.o.o. što je sve potrebno razmotriti pri odabiru guma.

Kako se gume na automobilu ne bi tresle, mehaničari tvrtke GUMA M balansiraju gume najnovijim uređajima

Osim standardne zamjene guma, u Guma M kroz standardni pregled automobila za zimu vrše i provjeru brisača, akumulatora, tekućinu za vjetrobranska stakla. antifriz.

Promijenite svoje gume na vrijeme, prije velikog zahlađenja na zimu

U ponudi je i dosta privlačna mogućnost čuvanja ljetnih guma tijekom zimske sezone, odnosno zimskih guma tijekom ljetne sezone.

Posjetite poslovnice Gume-M u Mostaru, Sarajevu, Banja Luci i  Tuzli. Ukoliko imate ikakvih pitanje, možete nas kontaktirati preko službene Web Stranice ili preko Facebook stranice.

*PR članak