Preminuo Dragan Ćavar – Dedo

U svojoj 93. godini života u srijedu je preminuo Dragan (Drago) Ćavar, svima omiljeni Dedo koji je ostavio dubok i neizbrisiv trag u povijesti NK Široki Brijeg, priopćeno je iz kluba.

Godinama prije rata obnašao je dužnosti tajnika i blagajnika u ondašnjoj Mladosti. Do sloma bivše države bio je članom Međuopćinskoga nogometnog saveza Mostar te delegat na utakmicama Hercegovačke zone.

Uz Plavo-bijele je ostao vezan gotovo cijeli svoj život. I nakon demokratskih promjena nastavio je obnašati niz dužnosti u klubu s Pecare, od tajnika, preko rizničara, do šefa računovodstva.

Svoju zadaću je uvijek obavljao marljivo i predano uz neizostavne šale i dosjetke kojima bi unosio vedrinu u prostorije kluba u njegovim zlatnim godinama.

Posmrtna povorka našega Dede kreće u četvrtak, 11. kolovoza u 16 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15:15 sati.

Pokop će biti obavljen na mjesnom groblju Zečine (kod crkve) u Knešpolju. Sveta misa služit će se uz pokop u crkvi sv. Ivana Krstitelja u Knešpolju.

Pokoj vječni daruj mu Gospodine, a obitelji iskrena sućut, navodi se u priopćenju NK Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)