Preminula zvijezda kultne serije

Glumica Kirstie Alley, poznata po ulogama u tv serijama ”Kafić Uzdravlje” (Cheers) i ”Veronica’s Closet” (Veronikine tajne), filmu ”Drop Dead Gorgeous” (Crkni ljepotice) i seriji filmova ”Gle tko to govori” umrla je u dobi od 71 godine nakon kratke borbe s rakom, objavila su na Instagramu njezina djeca.

S tugom vas obavještavamo da je naša nevjerojatna, hrabra i voljena majka umrla nakon borbe s rakom, koji je tek nedavno otkriven, objavila su njezina djeca, William True Stevenson i Lillie Price Stevenson.

Umrla je okružena članovima najuže obitelji. Ustrajno se borila protiv bolesti. Koliko god je bila nevjerojatna na filmskom platnu i na ekranu, bila je još nevjerojatnija majka i baka, stoji u objavi obitelji.

Izrazili su zahvalnost osoblju bolnice Moffitt Cancer Center i svima ostalima koji su bili uz njihovu majku.

Želja i strast naše majke za životom, njezina vječna radost stvaranja bili su bez premca i nadahnuli su nas da živimo život punim plućima baš kao što je to činila ona. Hvala vam na ljubavi i molitvama i molimo vas da u ovom teškom trenutku poštujete našu privatnost, zamolili su članovi obitelji u objavi.

Alley je popularnoj TV seriji ”Kafić uzdravlje” od 1987. glumila lik Rebecce Howe.

Godine 1991. dobila je Zlatni globus za najbolju glumicu i Emmy za glavnu glumicu, a drugu nagradu Emmy dobila je 1994. za ulogu Sally Goodson u filmu “Davidova majka”. Značajne uloge ostvarila je i u filmovima ‘Star Trek II: Khanov bijes’ i kultnom filmu ‘Drop Dead Gorgeous’ (Crkni ljepotice), prenijela je Hina.

(www.jabuka.tv)