Premijerno u BiH: Elvedina Muzaferija i ASA CENTRAL osiguranje predstavili osiguranje naočala

Naočale su predmet koji primarno koristimo za ispravljanje lošeg vida te zaštitu od sunca.

Koriste se i kao zaštita od vjetra, prašine, snježnog odsjaja i dr. Naočale osim funkcionalnosti i zdravstvenih razloga, zadnjih desetljeća postale su modni dodatak te sastavni dio imidža mnogih. Elvedina Muzaferija, najuspješnija bh. skijašica i ambasadorica ASA CENTRAL osiguranja, osim profesionalnih skijaških naočala, ljubiteljica je i sunčanih naočala.

Upravo zato je svoj novi model naočala brenda Oakley odlučila osigurati u ASA CENTRAL osiguranju i službeno je prva osoba koja je ugovorila osiguranje naočala u Bosni i Hercegovini.

Igraj i osvoji sunčane naočale osigurane u ASA CENTRAL osiguranju

U tijeku je nagradna igra na Instagram profilu ASA CENTRAL osiguranja, Elvedine Muzaferije i Oakley store Sarajevo, koji ti poklanjaju model naočala brenda Oakley, koje su osigurane u ASA CENTRAL osiguranju. Više o nagradnoj igri saznaj ovdje.

Prvo i jedino osiguravajuće društvo u BiH koje nudi osiguranje naočala

Naočale se mogu lako oštetiti, odnosno stakla slomiti zbog nepažnje ili nesretnog slučaja, što stvara nepotreban dodatni trošak. Iz tog razloga su u ASA CENTRAL osiguranju omogućili klijentima proizvod osiguranje naočala.

ASA CENTRAL osiguranje je prvo i jedino osiguravajuće društvo u Bosni i Hercegovini koje nudi osiguranje sunčanih naočala i osiguranje dioptrijskih naočala. Mogu se osigurati putem više od 200 ASA CENTRAL prodajnih mjesta ili na ASA CENTRAL webshopu u 10% online popusta.

Što osiguranje naočala pokriva?

Troškove popravka ili zamjene dijelova (stakala) sunčanih ili dioptrijskih naočala.

Uvjet: račun kupljenih naočala do tri dana starosti

Polica se može ugovoriti ovisno o vrijednosti osiguranog predmeta uz navedeni broj računa kupljenih naočala do tri dana starosti, čiji je vlasnik fizička ili pravna osoba sa sjedištem, odnosno boravištem u Bosni i Hercegovini.

Koliko iznosi premija osiguranja?

Obračun premije osiguranja se vrši na godišnjoj razini i ovisi o nabavnoj cijeni naočala. Cijene naočala se najčešće kreću od 150-1500 KM, ovisno o vrsti naočala i brendu. U skladu s tim, putem ASA CENTRAL webshopa mogu se osigurati naočale uz 10% online popusta za već od 18,00 KM godišnje. Klikni ovdje i kupi online osiguranje naočala.

*Sponzorirani članak