Poznati njemački brand Gerry Weber otvorio je svoja vrata u Mepas Mallu

Mostar je postao bogatiji  za novu shopping destinaciju  za sve zaljubljenice u eleganciju i bezvremenski stil. Na 1. katu Mepas Mall  centra, svim damama svoja vrata otvorila je ekskluzivna i stilski besprijekorna monoshop trgovina njemačkog branda Gerry Weber.

Kolekcija Gerry Weber predstavlja elegantnu žensku odjeću modernog i ekskluzivnog šarma  te će je zasigurno mnoge žene poželjeti imati u svome ormaru.

Kolekcije su prilagođene dnevnim poslovnim i casual kombinacijama, te su namijenjene ženama sa stilom i stavom, koje posebnu pozornost posvećuju visokokvalitetnim i vrhunskim materijalima. Pored kolekcije Gerry Weber u asortimanu trgovine zastupljene su ženske kolekcije Taifun i Samoon.

TAIFUN kolekcija svake sezone utjelovljuje stilske sposobnosti na vrhuncu mode. Odabrani materijali i trendy modeli svakom artiklu daju poseban karakter, te su idealan odabir za žene koje znaju što žele – u životu i u garderobi.

Trendy modeli, odlični krojevi, sjajni materijali naglašavaju ženstvenost u plus veličinama. Udahnite i uživajte: Dame s zaobljenom figurom sada su bogatije u izboru trendy i  ženstvenih komada odjeće.

Mepas Mall
Lifestyle u trendu