POMJERI GRANICE ZABAVE! 55” Sony Android TV + sound bar

Zabava u svijetu tehnologije nikada ne prestaje. Za fenomenalna uzbuđenja i pomjeranje granica zabave i ovoga puta pobrinuli su se Mepas Mall, Techno Shop i Sony. Pridružite se novom nagradnom natječaju i postanite vlasnik vrhunskog Sony paketa 55” Android TV i sound bar.

Uz najnoviji Sony Android TV i sound bar uživajte u uzbudljivom svijetu aplikacija, fanatastičnoj Full HD slici, savršeno prožimajućim zvukom i još pametnijem televizijskom doživljaju.

U periodu od 25.05. do 20.06. sudjelujte u nagradnom natječaju POMJERI GRANICU ZABAVE i osvojite vrhunski 55“ Sony Android TV i sound bar. Ostvarite kupovinu u iznosu od 20 KM u bilo kojoj radnji u Mepas Mallu. U posebno dizajniranoj Facebook aplikaciji upišite osobne podatke i broj računa.

Sve što trebate je malo sreće da bi uživanje u vrhunskoj slici i zvuku bilo veće. Nagradni natječaj podržali su Techno Shop i Sony.

Pozivamo vas da posjetite Mepas Mall i okušate svoju sreću jer možda baš vas čeka Sony Android TV i sound bar. Neka pomjeranje granica zabave postane i vaša svakodnevnica ☺

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu