Policiji se više od 50 ljudi javilo se s informacijama oko ubojstva Lane Bijedić

Podnesen je prijedlog za izuzimanje vozila koje su svjedoci na dan ubojstva Lane Bijedić vidjeli u blizini mjesta zločina, a koje je policija danonoćno motrila već nekoliko dana.

Prema saznanjima Večernjeg lista, ovo bi mogao biti ključni tjedan koji bi mogao dati neke odgovore vezane za ubojstvo 19-godišnje Mostarke, ali i svih drugih detalja koje policija i istražitelji danonoćno istražuju posljednjih dana.

Očekuju se rezultati vještačenja Lanina mobitela.

Nedugo prije ubojstva Lana je deaktivirala svoj Facebook profil, a ono što cijelu priču dodatno čini misterioznom je i oporuka koju je napisala još u siječnju.

Budući da se i Lanin laptop nalazi na vještačenju uskoro bi se moglo saznati postoji li u bilješkama neki detalj koji bi pomogao istrazi.

Večernji list još je prošlog tjedna detaljno rekonstuirao slučaj ubojstva, odnosno Lanin izlazak iz kuće u Sjevernom logoru u 11 sati, zatim dolazak u Čapljinu na autobusni kolodvor. U 12:10 Lana je snimljena kod benzinske crpke kako prolazi pješice, a u 13:30 bila je na kružnom toku u Zvirovićima. Sve je izvjesnije da je ranije postojao dogovor s nekim jer se Lana često zaustavljala i osvrtala oko sebe.

Neslužbeno se doznaje se da se više od 50 osoba javilo policiji s informacijama o ovom slučaju, a tako se ispostavilo da postoji automobil koji policija motri 24 sata na dan.

(www.jabuka.tv)