Policija u nedjelju oduzela drogu Mostarcima u Konjicu te Sarajlijama u Mostaru

MUP HNŽ-a je u dvije intervencije oduzeo opojna sredstva u Konjicu i Mostaru.

Prva intervencija dogodila se u nedjelju 31. ožujka oko 13:30 sati patrola policije PI Glavatičevo je u mjestu Borci u Općini Konjic , zaustavila i kontrolirala vozilo marke  “Peugeot” kojim je upravljao M.H. (1988) a na mjestu suvozača je bila osoba P.M.(1981) , oba iz Mostara.

Isti su tom prilikom dragovoljno predali patroli policije dva smotuljka zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu .

Osobe su lišene slobode i nad istim je izvršena kriminalistička obrada.

Druga intervencija dogodila se isti dan u večernjim satima u Mostaru, točnije u 23:30 sati,  kada je patrola policije je na Trgu Ivana Krndelja u Mostaru primjetila tri NN muške osobe sumnjivog ponašanja.

Prometna nesreća u Neumu

Utvrđeno je da se radi o osobama A.Š.(1996), S.Đ.(1985) i M.Ć.(1994) svi iz Sarajeva. Osobe su tom prilikom dragovojno predale patroli policije manju količinu bijele tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Speed i manju količinu zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu.

Osobe su lišene slobode i zadržane radi kriminalističke obrade.

Istu večer oko 22:00 sata na kolniku koji je u izgradnji u mjestu Kiševo u općini Neum , dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozilo marke VW Golf kojim je upravljao S.J.(1966) iz Zavidovića udario u radnu mašinu “Finišer” vlasništvo “Integral Inžinjering” Banja Luka.

Vozač S.J. kao i suvozači A.B.(1975) i A.J.(1962) su zadobili ozljede neutvrđenog stupnja te su prevezeni u bolnicu u Južni logor u Mostaru.

Na licu mjesta izvršen je očevid.

Tijekom vikenda iz oblasti spriječavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području HNŽ-a , registrirano je 11 prijava, od čega na području Mostara 6, na području Čapljine 4 i na području Konjica jedna,

Registrirano je i sedam prekršaja iz oblasti javnog reda i mira i to na području Mostara 6 i na području Konjica jedna.

Zabilježeno je 13 prometnih nesreća i to na području Mostara 6, na području Konjica, Neuma, Čitluka, Stoca, Rame, Jablanice, Čapljine po jedna u kojima je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede dok su tri osobe zadobile ozljede neutvrđenog stupnja.

(www.jabuka.tv)