Pokušajte se NE okrenuti za ovim kombinacijama cipela i torbi

Zaljubljenice u modu napokon su došle na svoje – stiglo je vrijeme najhrabrijih stylinga, neodoljivih boja, lepršavih materijala i outfita inspiriranim opuštenom ljetnom elegancijom.

Ovo ljeto u Deichmann prodavaonice stigle su sandale, espadrile, natikače i salonke upotpunjene najslađim modnim dodatcima – a mi ne možemo prestati razmišljati o mogućnostima kombiniranja. Pa krenimo na razgledavanje ljetne Deichmannove ponude!

Dugo i bezbrižno ljeto

Za sve ljubiteljice boho stila, pletene torbe od prirodnih materijala su obavezan dodatak. Ove trendy torbice dodaju dozu elegancije i prirodnog šarma vašem ljetnom looku. Kombinirajte ih sa sandalama i espadrilama i jamčimo da ćete se zaljubiti u ljetni boho stil.

Pletene torbe ove godine podjednako ćemo nositi na plažu, ali i u šetnju gradom ili u slučaju mini pletenih torbica – kao dodatak za večernji izlazak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Nikšić (@ormarija)

Boje slatke poput bombona

Ovo ljeto su posebno tražene i male torbice šarenih nijansi. Crvena, narančasta, magenta, zelena – odaberite boju koja odražava vašu energiju i osobnost. Ove male torbice su praktične i trendi, savršene za izlaske ili posebne prigode.

Kombinirajte ih s ljetnim sandalama ili cipelama – u Deichmannu ćete pronaći cipele i torbe u identičnim bojama – najveći problem koji se pri kupovini nameće je kako odabrati između dvije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deichmann Adria (@deichmann_adria)

Kombinirajte torbu i cipele iste boje ili unesite neodoljivu dozu color blockinga uz kombinaciju npr., narančaste torbe i magenta cipela.

Ženstvenim stylingom protiv vrućine!

Uz jednostavan ljetni styling baziran na prirodnim materijalima, lepršavom lanu ili minimalističkom pamuku, nećete imati problema upariti najženstvenije modele obuće i torbica.

Sandale s potpeticama, cipele s platformama i elegantne salonke kakve smo vidjeli u Deichmannu najbolje je kombinirati s pripadajućim damskim torbicama. Birajte manje modele, praktične modele za nošenje preko tijela ili elegantne ručne torbice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deichmann Adria (@deichmann_adria)

Ne propustite priliku izrazitti svoj stil i istaknuti se ovog ljeta kroz najljepše modele modnih dodataka. Posjetite Deichmann i pronađite savršene kombinacije cipela i torbi na jednom mjestu!

*Sponzorirani članak