Pogledajte program 11. Evergreen Festa

Evergreen Fest, nastavlja 11. izdanje festivala uz sjajne bendova od 6. do 20. kolovoza 2022. a sav program odvija se u sklopu Evergreen Grin Čitluka.

Sve posjetitelje kultnog kafića i najdužeg festivala u Hercegovini očekuje odlična zabava uz domaće i strane bendove Matori BAND – AZRA tribute band, Ultrazvuk band Banja Luka, Ice Cream Man and His One Man Band, The Screaming Wheels, Taxi Bend i brojne druge izvođače.

Uz bogat glazbeni sadržaj publiku čeka i zanimljiva tematska večer, 10. kolovoza u suradnji s Eko Život društvom za postupanje s ambalažnim otpadom.

Kako je 2012. godine nastao spontano povodom 25 godina postojanja Caffe Evergreena-Grina Čitluk tako se nije ni zaustavio plijeniti pozornost primamljivim glazbenim i kulturnim sadržajem.

Usprkos preprekama kroz godine želja za uspješnim projektom i jačanjem kulture nije zaustavila organizatore da i ove godine iznesu fenomenalan program Festa 2022.

Kroz Festival afirmirali su se brojni lokalni umjetnici, koji su osvajali nagrade na natjecanjima u BiH i bendovi koji su ustrajali i snimili svoje prve albume. Do sada na festivalu nastupilo je na stotine izvođača, a pored glazbenog sadržaja organizirane su i književne večeri, izložbe neafirmiranih umjetnika, izložbe fotografija, standup večeri te razni zabavni sadržaji.

Cijeli program Evergreen Festa 2022 i ostale informacije saznajte na: Evergreen Fest Čitluk

*Sponzorirani članak