Pogledajte fotografije svih 275 širokobrijeških maturanata

Maturanti Gimnazije fra Dominika Mandića i Srednje strukovne škole Široki Brijeg dočekali su kraj svog srednjoškolskog obrazovanja.

Kako je za Jabuka.tv kazao ravnatelj Srednje strukovne škole Mladen Šantić, maturalna zabava će biti održana u petak, 10. svibnja u hotelu Park.

Program počinje fotografiranjem ispred hotela u 18:00 sati, a nastavlja se večerom u 19:30 sati do ranih jutarnjih sati. Riječ je o 51. generaciji maturanata koja broji 178 učenika. 

Što se tiče Gimnazije, radi se o 68. naraštaju, a 97 maturanata obilježit će ovaj poseban događaj u petak, 17. svibnja u hotelu Park. Njih 28 imalo je odličan uspjeh u svim razredima, te su oslobođeni od polaganja mature, potvrdila je za Jabuka.tv ravnateljica Gimnazije fra Dominika Mandića Ana Skoko.

Zadnji dan nastave za obje generacije učenika, i gimnazijalcima i strukovnjacima, bit će srijeda, 15. svibnja.

Donosimo vam fotografije širokobrijeških maturanata po razredima u suradnji s Foto Light Studio. One će tradicionalno krasiti središte Širokog Brijega, točnije, kao i svake godine, panoi s fotografijama su postavljeni na Trgu Ante Starčevića.

(www.jabuka.tv).