Poginuo poznati američki glumac i komičar

Preminuo je Leslie Jordan (67), omiljeni glumac i komičar.

Kako piše TMZ, Leslie Jordan poginuo je u automobilu. Izvori iz policije rekli su za TMZ da se Jordan danas svojim BMW-om zabio u zid zgrade, a sumnja se da mu je pozlilo za volanom.

Leslie je bio poznat po svojim ulogama u popularnim TV serijama poput Will & Grace, Hearts Fire, The Cool Kids, Call me Kat i American Horror Story.

Jordanova slava došla je do vrhunca u pandemiji, kada je postao viralna zvijezda društvenih mreža zbog svojih dirljivih i komičnih isječaka. Zahvaljujući tim snimkama, broj pratitelja na Instagramu povećao mu se s 50.000 na 5,8 milijuna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leslie Jordan (@thelesliejordan)

Jordan je snimao duhovite videe u kojima je prikazivao svoje svakodnevne aktivnosti.

2021. izdao je album gospel glazbe pod nazivom Company’s Comin, a kasnije te godine pojavio se kao gost na panelu The Masked Singera, gdje je izveo gospel standard This Little Light of Mine.

Svijet je danas definitivno puno mračnije mjesto bez ljubavi i svjetla Leslie Jordan. Ne samo da je bio megatalent i s njim je bilo zadovoljstvo raditi nego je pružio emocionalno utočište naciji u jednom od njenih najtežih trenutaka, rekao je David Shaul, Jordanov agent, prenosi Index.hr.

Ono što mu je nedostajalo u visini, nadoknadio je velikodušnošću i veličinom kao sin, brat, umjetnik, komičar, partner i ljudsko biće. Saznanje da je napustio svijet na vrhuncu svog profesionalnog i osobnog života jedina je utjeha koju čovjek danas može imati, dodao je.

Jordan Leslie otvoreno je priznao da je homoseksualac, a za Page Six je jednom prilikom rekao da je svoju seksualnu orijentaciju znao od rođenja.

(www.jabuka.tv)