Počele prijave za Violeta Summership 2019.

Violeta summership je idealan spoj znanja i poslovnog iskustva, koje će vam pomoći iskoristiti potencijal i profesionalno se usavršiti.

Program Violeta Summership nudi iskustvo rada u timu, sudjelovanje na stvarnim projektima i praktično radno iskustvo kroz plaćenu ljetnu praksu.

Kroz program ćete upoznati tehnologiju koja u 3 minute proizvode pelena koliko jedno dijete potroši u “karijeri”, susresti ćete se s robotima u proizvodnji, 3D printerima i naučiti ćete kako nastaje proizvod od ideje do realizacije.

Tko se može prijaviti?

Svi studenti preddiplomskih i diplomskih studija društvenih i tehničkih znanosti.

Prijave su otvorene od 07.06.2019. do 21.06.2019.

Što nudimo?

Nudimo ljetnu praksu u trajanju dva mjeseca i svaki student koji prođe program ljetne prakse dobiva certifikat i preporuku o završetku iste i ulaze u bazu potencijalnih zaposlenika Violete.

Što trebaš napraviti?

Pošalji svoj životopis i kreativno motivacijsko pismo sa naznakom “Summership 2019.” na e-mail adresu [email protected] i očekuj naš poziv!

Violeta summership je postala i plodno tlo za studente koji su prošli program. Naime, 85% naših polaznika ljetne prakse je dobilo mogućnost nastavka svoje radne i profesionalne karijere u Violeti i ona je postala njihov prvi posao. Tako su osim radnog iskustva stekli brojna poznanstva, napredovali i na profesionalnom i osobnom planu i okusili poslovni svijet.

Za više informacija možete kontaktirati 039/660 455 ili izravno saznajte sve o radu u Violeti kroz razgovor sa zaposlenikom iz odjela po Vašem izboru putem skype-a ili sa zaposlenikom koji je prošao kroz našu studentsku ljetnu praksu.

Radujemo se Vašoj prijavi!

*PR članak