Pistacija, karamela, vanilija i čokolada! KING – kralj užitka od sada dostupan u čašicama! | Jabuka.tv

Pistacija, karamela, vanilija i čokolada! KING – kralj užitka od sada dostupan u čašicama!

U Ledo škrinju upravo su se uvrstila četiri neodoljiva sladoleda.

King, najdraži odabir većine sladokusaca pojavio se u novom ruhu. Osim na štapiću, od sada je dostupan u – mini čašicama. Okus vanilije, pistacije, karamele i čokolade osvojit će i ona najistančanija nepca.

Pistacija, poslastica prepoznatljivog okusa kojoj malo tko može odoljeti, a kada taj fini okus dodatno obogati najkremastiji sladoled kojeg možete zamisliti – užitak je zajamčen!

Novu King čašicu okusa pistacije odlikuje bogati okus sladoleda od pistacije kojeg upotpunjuju komadići prave pistacije i fini preljev od pistacije kako bi okus bio jednostavno božanstven!

Karamela je jedna od onih okusnih senzacija koju vole gotovo svi, a kada se stopi s finim kremastim sladoledom nastaje potpuna čarolija okusa! Nova King čašica okusa karamele nevjerojatno je kremasta što je čini još više neodoljivom, a dodatnu čar sladolednom okusu karamele daje fini preljev od karamele i komadići keksa koji osvajaju na prvu.

Jedno je sigurno – dodir karamele u novoj King čašici pretvorit će ovaj slatki užitak u veličanstvenu rapsodiju i uljepšati baš svaki dan!

Istančana nepca koja priželjkuju jedinstven i raskošan sladoledni užitak protkan okusom vječne vanilije, oduševit će se upravo ovom King čašicom!

Nježna vanilija u King čašici vrlo brzo će pronaći put do srca svih sladoljubaca i to zbog svog iznimno profinjenog okusa vanilije premium kvalitete upotpunjene karameliziranim komadićima pekan oraha.

I šećer na kraju, čokolada, gotovo uvijek prvi izbor obožavatelja slatkih delicija. Nova King čašica najkremastiji je sladoled kojeg možete zamisliti s okusom primamljive čokolade obogaćene nougat preljevom i komadićima brownieja. Odvažite se i krenite u novu avanturu punu pozitive uz najkremastijiu King čašicu!

*PR članak