Otvorena prva dm trgovina u Grudama

U Grudama je u četvrtak svoja vrata svečano otvorila prva dm trgovina, koja se nalazi na adresi Viteza Ranka Bobana 4. U prodajnom prostoru od 277 metara četvornih kupcima je na raspolaganju preko 11.000 proizvoda renomiranih brendova i proizvoda dm robnih marki.

Otvorenje nove trgovine dm je upotpunio donacijom u iznosu od 3.000 KM Domu za djecu ometenu u tjelesnom ili psihičkom razvoju ”Marija – naša nada” iz Širokog Brijega, a brojni kupci obradovani su poklonima i popustima.

Mališani su u dječjem kutku oslikavali nasmijana lica i družili se s omiljenim crtanim likovima Bumblebee, Mickey i Minnie.

Regionalni menadžer dm-a Ante Milićević ovom prilikom je rekao da mu je velika čast i zadovoljstvo što je službeno otvorena prva dm trgovina u Grudama, koja je osigurala i pet novih radnih mjesta.

”Prepoznatljiva kvaliteta proizvoda i usluga, moderan izgled trgovine i povoljne cijene omogućavaju ugodnu kupovinu na jednom mjestu”, dodao je Milićević.

dm-grude-donacija

Radno vrijeme dm trgovine na adresi Viteza Ranka Bobana 4 je od ponedjeljka do subote u razdoblju od 9.00 do 21.00 sat. Sve kupce do 9. travnja očekuje 15% popusta na ukupnu kupovinu, a sudjelovanjem u nagradnoj igri do 14. travnja imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Posebna pogodnost tvrtke dm je babybonus program, u okviru kojeg dm pruža podršku roditeljima djece do dvije godine. Poklon paketi kao i knjižice s popustom svim članovima stižu na adresu, a novitet ovog programa su i posebne pogodnosti za sve trudnice.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od lipnja 2006. kada je otvorena prva dm trgovina u sarajevskom naselju Dobrinja. Za devet godina dm se pozicionirao kao vodeća tvrtka u kategoriji drogerija s više od 500 zaposlenika i 61 trgovinom u 36 gradova te distribucijskim centrom u Sarajevu.

U poslovnoj godini 2014./2015. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 114,3 milijuna KM.

Asortiman dm-a obuhvata preko 11.000 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, DAS gesunde PLUS, s.he stylezone, Denkmit, babylove i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

(www.jabuka.tv)