Otvorena preuređena dm trgovina u TC Mepas Mall

Dobro poznata dm trgovina u TC Mepas Mall u Mostaru dobila je novi izgled.

U preuređenom i osvježenom prodajnom prostoru mogu se pronaći proizvodi iz širokog dm asortimana koji uključuje ekološki prihvatljive proizvode i organsku hranu, proizvode za bebe i djecu, njegu tijela i prirodnu kozmetiku, proizvode iz beauty asortimana i za domaćinstvo.

Na dan otvorenja, dm je pripremio brojne pogodnosti te će svi kupci na poklon dobiti ceker, a za potrošenih 30 KM ili više mali znak pažnje.

Kupcima čiji račun iznosi 70 KM ili više, dm će pokloniti kišobran. Osim navedenih pogodnosti, u razdoblju od 9. do 11. veljače 2023. godine, svi kupci ostvaruju popust od 15% na ukupnu kupovinu.

Donacija u iznosu od 5.000 KM

Kompanija dm je i ovaj put dala svoj doprinos lokalnoj zajednici uručivši donaciju u vrijednosti od 5.000 KM Osnovnoj školi za djecu sa posebnim potrebama Mostar koja od 1975. godine školuje djecu s teškoćama u razvoju.

Škola, osim nastavnih, nudi brojne rehabilitacijske i vannastavne aktivnosti koje su prilagođene individualnim potrebama učenika kako bi postali ravnopravni članovi zajednice.

Škola je mjesto okupljanja, druženja i boravka, ne samo naših, već i učenika drugih škola, vrtića, fakulteta, udruženja te s ponosom možemo reći kako smo pokretači i sudionici inkluzivnog društva u našem gradu. Iz ovoga je jasno kako je vizija naše škole sretno i sigurno djetinjstvo učenika uz iskorištavanje svih individualnih odgojno-obrazovnih potencijala te maksimalno poticanje njihove samostalnosti. Od srca zahvaljujem dm-u na donaciji koju ćemo iskoristiti za opremanje i poboljšanje sigurnosti u školskom dvorištu, koje će koristiti sadašnjim i brojnim budućim generacijama naših učenika, poručila je Maja Mustapić, ravnateljica Osnovne škole za djecu sa posebnim potrebama Mostar.

U ime dm-a donaciju je uručio Ante Milićević, menadžer prodajnog područja, koji je tom prilikom izjavio da mu je izuzetna čast što kompanija dm kontinuirano doprinosi unapređenju zaštite ranjivih kategorija stanovništva.

Osnovna škola za djecu s posebnim potrebama iz Mostara ima tradiciju dugu 48 godina, njihovo stručno educirano osoblje dugi niz godina se trudi da provodi razne aktivnosti koje na učenike djeluju edukacijski, rehabilitacijski, terapijski, a kojima ih integriraju u društvo. Donacijom želimo da im pružimo podršku i potaknemo ih da nastave svoju misiju, a to je da usrećuju djecu, poručio je Milićević te dodao:

Preuređenjem trgovine želimo našim kupcima kupovinu učiniti ugodnijom uz široki izbor proizvoda po UVIJEKPOVOLJNO cijenama i brojnim pogodnostima koje ostvaruju uz dm active beauty program lojalnosti i digitalnu karticu te novu ‘Moj dm’ aplikaciju.

Nagradna igra

Posebna radost za sve kupce je i nagradna igra, koja traje do 16. veljače, a u okviru koje će moći osvojiti tri vrijedne nagrade.

Prva je Xiaomi robot usisivač Roborock S7, druga je mobitel Xiaomi Redmi 9c, a treća je 10 dm poklon kartica u vrijednosti od po 50 KM.

Radno vrijeme dm trgovine u TC Mepas Mall je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 21:00 sat, dok je nedjeljom zatvorena.

*Sponzorirani članak