Otvoren je Viva restaurant & Lounge bar

Ponuda koja Vas vodi u zanimljivu priču

Svjetska ponuda i usluga od sada su dostupni u posuškom Viva Restaurant – Lounge – Baru. Toplo i prekrasno uređen prostor nalazi se u sklopu sada već renomiranog Viva caffe – lounge – bar-a. Konačno u Posušju možemo uživati u restoranu koji po svemu pripada samome vrhu svjetske gastro scene.

Pažljivo kreiran jelovnik naći će put do svih vrsta ukusa te tako zadovoljiti sve, pa i one najizbirljivije. U Viva restaurant – lounge – baru tako možete kušati razne vrste pizza koje će svojim drugačijim nazivima, a ukusom pogotovo, privući pažnju svih. Jelovnik također nudi veliki izbor pasta, obrok salata, rižota te hladnih jela. Wok ponuda je svakako nešto na što trebate obratiti pažnju jer već sa prvim zalogajem “selite” na daleki istok, otkud educirano osoblje ovoga restorana crpi svoje ideje.

Ljubitelji mesa će doći na slatke “muke” kada vide što im nudi dio s mesnim specijalitetima. Na vaš tanjur tako može doći najukusniji steak iz sekcije odležanoga mesa ili možda jedan od pilećih specijaliteta. Mjesto gdje također treba zastati je i dio s ribljim delicijama. Losos file uz sicilijanski prilog ili hobotnica sa žara mali su dio onoga što možete kušati iz riblje ponude.

Ambijent koji osvaja na prvu

Uređenje interijera već u prvim koracima otkriva da se najviše brige vodilo o udobnosti te tako već nakon par trenutaka imate dojam da bi tu mogli provesti neko duže razdoblje. Interijer je kombinacija drva, kamena, toplih boja i tkanina u duhu perfekcionističkoga ugostiteljstva i profinjenosti. Prostor odiše toplinom, nekako je na prvu blizak i u njemu ćete se poželjeti opustiti, podijeliti pozitivnu energiju s dragim ljudima, jednostavno uživati.

Mjesto koje gastronomsku ponudu podiže na novu razinu

Viva restaurant – lounge – bar je mjesto koje svakako trebate staviti na popis mjesta za posjetiti u skorije vrijeme. Cjelovita priča je ona koja ovaj restoran čini drugačijim od ostalih te tako svakome gostu daje povod za ponovni dolazak i kušanje nečega novog i drugačijeg iz Viva kuhinje.

*sponzoriran članak

(www.jabuka.tv)