Otvaranje robne kuće LYPA u Širokom Brijegu

Robna kuća u novom ruhu – staro mjesto uspomena i kupovine.

Novi koncept Robne kuće LYPA modernizirao je izgled interijera, ali i poboljšao iskustvo shoppinga, te kvalitetu kupovine. Prvi puta u Širokom Brijegu svoja vrata za sve vas otvaraju Kuća mode, Juventa sport te nova i veća preuređena radnja CM-a.

Ljubitelje dobrog shopinga razveselit će vijest da u robnoj kući LYPA mogu pronaći niz poznatih brandova robnih marki poput Adidas, Nike, Puma, Reebok, Vero moda, Tiffany, Superdry, Pepe jeans, Lenberg, Jack Jons, s.Oliver i mnoštvo drugih.

Povodom otvorenja za sve posjetitelje smo pripremili odlične popuste i pogodnosti. Rezervirajte petak 7. svibnja od 10:00 sati za posjet robnoj kući LYPA i ne propustite otvorenje. Osim fantastičnih popusta i pogodnosti, družit ćemo se s nogometašima NK Široki Brijeg, a za ljubitelje nogometa od 10 do 13 godina, pripremili smo i posebnu aktivaciju – nožni tenis.

Na terenu 3×6 metara, ispred novouređene robne kuće, zaljubljenici u najvažniju sporednu stvar na svijetu, mogu se u paru prijaviti na nožni tenis, gdje će se natjecati protiv drugih parova. Najspretnije očekuju posebno pripremljene nagrade. Prijave primamo u petak, 7. svibnja od 10:00 do 11:00 sati.

Pripremite se za sasvim novo iskustvo kupovine, ali i zabave u Širokom Brijegu. Vidimo se u petak, 7. svibnja, od 10:00 sati u robnoj kući LYPA.

*Sponzorirani članak