Ostalo je još samo 7 dana za rane prijave na NetWork 10 konferenciju – Jabuka.tv

Ostalo je još samo 7 dana za rane prijave na NetWork 10 konferenciju

Istječe vrijeme za rane prijave za deseto izdanje NetWorka!

Svi vi koji želite biti dio najveće poslovno-tehnološke konferencije u Bosni i Hercegovini, registrirajte se do 31. siječnja 2020. godine i iskoristite najniže cijene kotizacija (Early Bird ulaznica) koje iznose 350 KM (+PDV).

Iskoristite Early Bird ulaznice po cijeni od 350 KM do 31. siječnja.

Samo dan kasnije iznos kotizacije se uvećava. Za prijave u periodu od 1. veljače do 19. ožujka 2020. (regularna ulaznica) cijena kotizacije iznosi 450 KM (+PDV).  Od  20. ožujka pa do same NetWork konferencije (kasne ulaznice) za sudjelovanje na konferenciji morat ćete izdvojiti 550 KM (+PDV).

Zato, odmah posjetite Networkkonferencija.ba i osigurajte sebi mjesto na ovom događaju po najpovoljnijim cijenama. Ove cijene ne važe za studente (koji nisu u radnom odnosu). Oni će se na NetWork moći registirati po posebnoj cijeni kotizacije, koja iznosi 50 KM (+PDV) i vrijedi od početka do kraja razdoblja za prijave.

Zauzvrat, svi sudionici imat će priliku učiti od najboljih aktera IT industrije o aktualnim temama koje uključuju: AI, DevOps, IoT, Business Disruption, Digital Transformation Modern Workplace, Business Applications, Cloud Infrastructure, Open Source, Security & Compliance,  Advanced Analytics i još mnogo toga.

Kao i prethodnih godina, NetWork će biti održan u Grand Hotelu Neum. U razdoblju od 25. do 27. ožujka 2020. godine svi njegovi konferencijski kapaciteti će danju biti u znaku NetWorka, učenja, razmjene iskustava o poslovnim rješenjima i kontakata. A noći su rezervirane za zabavu, jer nakon brojnih predavanja i mentalnih aktivnosti svima je potrebno opuštanje uz dobru glazbu i društvo.

Kako biste bili u tijeku sa svim vijestima o NetWork 10 konferenciji, koje redovno objavljujemo na našoj web stranici, pozivamo vas da nas pratite i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

#Network10 #NetworkBiH

*PR članak