Oglasio se MUP HNŽ o navijačkim sukobima u Mostaru: Dvije osobe uhićene, pojačane kontrole

Policijski službenici PU Mostar su dana 31. listopada, lišili slobode dvije osobe zbog osnovane sumnje da su sudjelovali u paljenju jednog ugostiteljskog objekta i razbijanje vjetrobranskih stakala na parkiranim motornim vozilima.

Operativnim radom i krim-tehničkim radnjama policijski službenici PU Mostar došli su do saznanja da su primjećena četiri kombi vozila u Ulici M. Bjelavca u kojima su se nalazile maskirane osobe. Oko 18:20 sati u Ulici fra A. Miličevića spomenute NN osobe zapaljivim sredstvima pale jednu ugostiteljsku radnju i razbijaju vjetrobranska stakla na parkiranim motornim vozilima te se udaljavaju u smjeru Starog grada.

Brzom intervencijom policijskih službenika PU Mostar spriječeno je daljnje uništavanje imovine, narušavanje javnog reda i mira te povrijeđenih osoba.

PU Mostar provodi kriminalističku istragu te radi na utvrđivanju identiteta osumnjičenih osoba koje su u bjekstvu.

Policijski službenici PU Mostar tijekom dana pojačat će aktivnost u održavanju javnog reda i mira te sigurnosti građana i njihove imovine. Isto tako neće tolerirati ovakve ispade već će svi izgrednici biti procesuirani sukladno zakonskim propisima, navodi se u priopćenju.

Neredi u Mostaru: Pripadnici Red Armyja napali okupljalište Ultrasa

(www.jaubka.tv)