Oglasila se obitelj dječaka koji je počinio masakr u Beogradu

Obitelj dječaka koji je 3. svibnja u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu usmrtio 10 ljudi i ranio još pet, nakon više od 20 dana uputila je sućut svim obiteljima stradalih.

Tog 3. svibnja zavladala je vječna tišina u kojoj svaki dan tiho jecamo od neizlječive boli i tuge za svakim nevino stradalim djetetom i za Draganom koji je s toliko ljubavi čuvao djecu. Duboko i iskreno žalimo i izražavamo sućut svakoj obitelji zbog njihovog gubitka, koji je svaki naš gubitak. Vječno u tuzi, navela je obitelj, a prenijelo je odvjetničko društvo koje ih zastupa.

Podsjetimo, njihov sin, trinaestogodišnji učenik sedmog razreda, 3. svibnja ujutro iz vatrenog je oružja u školi ubio osam učenika i školskog čuvara, te ranio šest osoba. Jedna od ranjenih djevojaka podlegla je ozljedama u bolnici 15. svibnja.

Državni tajnik u Ministarstvu zdravstva Mirsad Đerlek rekao je u četvrtak da će jedan tada teško ranjeni dječak, koji se nalazi na Institutu za majku i dijete s teškim ozljedama vrata i kralježnice, liječenje najvjerojatnije nastaviti u Chicagu.

(www.jabuka.tv)