Održana svečana premijera filma ‘The Gunman’ u CineStaru Mostar

Predvorje CineStar kina u Mostaru u srijedu navečer u potpunosti je bilo pretvoreno u pravi mali Hollywood! Povod je bila svečana premijera filma GUNMAN koja se održala uz piće dobrodošlice i catering iz Hotela Mepas.

Bili su tu i neizbježni crveni tepih, fotografi sa svih strana, svježe kokice, udobna sjedala i najvažnije – pravo kinoiskustvo!

”Radi velikog interesa i odaziva, morali smo otvoriti dodatnu dvoranu”, rekla nam je upraviteljica CineStar kina u Mostaru Ivana Rajić koja je prije početka filma pozdravila posjetitelje. Iza filma ICE bar je organizirao after party u kojem se tulumarilo do zore!

Brojnim i raznovrsnim sadržajima CineStar Mostar pravo je osvježenje u kulturnom i zabavnom životu grada, a stanovnicima svih uzrasta pruža mjesto na kojem mogu uživati u vrhunskom kinodoživljaju uz najviše svjetske kinostandarde.

U filmu GUNMAN glavni glumac Jim Terrier (Sean Penn) bivši je specijalac i agent obavještajne službe kojeg proganja prošlost. Osim što se bori s PTSP-om, Jim mora skinuti i ljagu sa svoga imena. Jedina svijetla točka u njegovom životu stara je ljubav kojoj se želi vratiti. No prije toga, Jima čeka niz obračuna diljem Europe.

Svakako pogledajte novi akcijski triler u CineStaru Mostar!

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)