Održan SPARK Tech Meetup #10: Java Edition

Završio je još jedan Tech Meetup u organizaciji SPARK-a.

Vjerujemo da je posjetiteljima nakon tri održana predavanja jasno zašto je Java jedan od vodećih i najpopularnijih programskih jezika.

Za jubilarni deseti meetup imali smo tri predavanja prilagođena za korisnike sa srednjim levelom znanja i za napredne korisnike ovog programskog jezika.

Naši gosti su bili Adnan Isajbegović iz tvrtke Symphony i Aleksandar Dostić iz tvrtke Infobip, a predavanje je održao i Mislav Miličević iz NSofta. Pričalo i diskutiralo se o razvoju Enterprise Web usluga s Apache Camel, ultra brzom pristupu podacima, te o Lambda obrascima dizajna u Javi.

Meetup je bio besplatan zahvaljujući našim sponzorima i partnerima: NSoft, Sportradar, Američko veleposlanstvo u BiH i Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta.

Objavljivanje ovog teksta je dijelom financirano grantom Ministarstva vanjskih poslova Sjedinjenih Američkih Država (Department of State).

Mišljenja, nalazi i zaključci koji su ovdje navedeni pripadaju autorima i ne odražavaju nužno mišljenja, nalaze i zaključke Ministarstva vanjskih poslova Sjedinjenih Američkih Država, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)