Odgođen koncert Miše Kovača u Širokom Brijegu!

Nakon gotovo rasprodanog koncerta u dvorani Pecara u Širokom Brijegu Mate Mišo Kovač primoran je zbog virusne upale pluća koncert zakazan za nedjelju, 27. prosinca prolongirati za dva tjedna.

”Iz managementa Mate Miše Kovača su nas upravo izvjestili kako je pjevač nakon koncerta u Istri dobio virusnu upalu pluća, zbog koje neće biti u mogućnosti nastupiti na naš dogovoreni datum. Iz managementa su nas izvjestili kako u konzultaciji s liječnicima potpuni oporavak očekuju kroz nekoliko dana, te smo zajedno kao novi datum dogovorili 8. siječnja”, priopćili su organizatori iz agencije PRimera.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum, a prodaja ulaznica po pretprodajnim cijenama se nastavlja sve do koncerta, isključivo na ovlaštenim prodajnim mjestima- na info pultu Mepas Mall-a i Forestu u Orci (Mostar), Kavani kod Duje (Široki Brijeg), Grand caffeu (Posušje), Noćnom klubu Diamond (Ljubuški), te online preko kupikartu.ba

Kupci ulaznica kojima ne odgovara novi datum, povrat istih uz novac, moći će izvršiti od 28. prosinca do 3. siječnja na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupili.

Nakon gotovo rasprodanog koncerta u dvorani Pecara na Širokom Brijegu Mate Mišo Kovač primoran je zbog virusne upale plu…

Posted by PRimera on 24. prosinca 2015

Izvođač je izrazio žaljenje zbog novonastale situacije i unatoč upali pluća, inzistirao da održi koncert, no na preporuku liječnika, susret sa hercegovačkom publikom je ipak morao odgoditi za dva tjedna i obećao veliku feštu za 8. siječanj.

”Jedva čekam susret s mojim fanovima u Hercegovini, a posebno volim Široki Brijeg, za koji me vežu mnoga prijateljstva. Čak je i moj liječnik upravo iz Širokog. Zadnji sam koncert u Hercegovini održao za vrijeme rata i doista se veselim novom susretu”, kazao je legendarni Mišo, kojemu želimo brz oporavak i skoro viđenje u Hercegovini.

(www.jabuka.tv)