Od sada još lakše i brže do IQOS-a: Naručite putem platformi eKupi.ba, Techno Shop i Ceger

Za sve koji su se odlučili za prelazak na bolje alternative pušenju stižu nove dobre vijesti. IQOS uređaji od sada su dostupni na još jednostavniji način, putem e-trgovina eKupi.ba i Techno shop.

Uz to pokrenuta je i IQOS trgovina na dostavljačkoj platformi Ceger, jednom od najvećih online servisa za dostavu u BiH.

Putem www.ekupi.ba i www.technoshop.ba moguće je kupiti uređaje IQOS 2.4 plus i IQOS 3 DUO na cijelom području BiH sa uvijek besplatnom dostavom.

Također, virtualni IQOS Shop koji je sada dostupan na brzom i jednostavnom dostavljačkom servisu Ceger, u suštini je digitalna verzija IQOS prodajnih mjesta kakvi se nalaze širom BiH.

Narudžbom na platformi cegerdostava.com korisnici mogu dobiti sve proizvode i uslugu koje nude i IQOS zone bilo gdje u našoj zemlji.

Jako sam sretan da je Bosna i Hercegovina prvo tržište u regiji na kojem smo uspjeli uspostaviti kvalitetnu ponudu na online prodajnim platformama. Ova pojednostavljena procedura kupovine uređaja ubrzat će put ka budućnosti bez duhanskog dima za sve one pušače koji su odlučili ili će tek odlučiti izabrati bolju opciju od nastavka pušenja tradicionalnih cigareta, rekao je Nedim Muratović, menadžer korisničkog iskustva iz tvrtke Philip Morris BiH.

Podsjećamo, IQOS je uređaj koji zagrijava, a ne sagorijeva duhan i zbog toga emitira 95 posto manje štetnih kemikalija u usporedbi s cigaretama.

Ta činjenica potvrđena je i odlukom Američke agencije za hranu i lijekove (FDA) koji je utvrdio da je izloženost toksinima manja kod korisnika IQOS-a nego kod pušača konvencionalnih cigareta.

Sponzorirani članak