Obilježen Dan narcisa u Širokom Brijegu

Danas je u Širokom Brijegu, u organizaciji Udruge žena liječenih od karcinoma dojke NARCIS a pod pokroviteljstvom JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar, održana tradicionalna manifestacija Dan narcisa.

Dan narcisa organiziran je prodajom narcisa, cvijeta koji simbolizira život, a sva prikupljena sredstva namjenjena su udruzi NARCIS za prevenciju i rano otkrivanje raka dojke, kao i pomoći za sve oboljele žene. Cilj je manifestaije upoznati građane o važnosti prevencije kod malignih oboljenja i o svim vidovima pomoći ženama oboljelim od rak dojke.

Uz predsjednicu Udruge gđu. Radicu Lasić i ostale članice, na manifestaciji su aktivno sudjelovale učenice širokobriješke srednje škole, koje su narcise prodavale na središnjem gradskom platou – kod Križa, kao i po cijelom Širokom Brijegu. Manifestaciji su se pridružile i uposlenice JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar, predvođene izvršnom direktoricom za ekonomske poslove, Ivanom Bunozom. Direktorica Bunoza je prodajom prvoga narcisa službeno i otvorila Dan narcisa.

„I kao izvršnoj direktorici i kao ženi, izuzetno mi je drago da mogu sudjelovati u ovoj uistinu vrijednoj manifestaciji, i dati svoj doprinos u spašavanju života „ istaknula je direktorica Bunoza.

Nakon prodaje narcisa direktorica Bunoza sa suradnicama posjetila je prostorije Udruge, gdje ih je srdačno dočekala predsjednica Radica Lasić sa suradnicama.

Predsjednica Lasić zahvalivši direktorici Bunozi za veliku potporu Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar kao i njezinu osobno ukratko je upoznala gošće o radu Udruge.

Direktorica Bunoza naglasila je kako je Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar društveno odgovorno poduzeće i kako će i dalje nastaviti pomagati humanitarne i druge društveno korisne projekte, koliko god to mogućnosti budu dopuštale.

narcis_siroki_1

narcis_siroki_2

narcis_siroki_3

narcis_siroki_4

narcis_siroki_5

narcis_siroki_6

narcis_siroki_7

(www.jabuka.tv)