Novo u ponudi Vibar d.o.o. – dezinfekcija vozila ozonom

Visoka razina efikasnosti dezinfekcije ozonom je potvrđena od raznih svijetskih institucija među kojima su i FDA (Američka administracija za hranu i lijekove), SGC (Švicarski laboratorij Sociate Generale de Surveillance) itd.

Dezinfekcija vozila najjačim poznatim prirodnim dezificijensom koji je 3.000 puta jači od klora – Ozon3 uspješno čisti ventilaciju cijelog automobila, nepristupačna mjesta u automobilu i cijelu kabinu vozila u samo 15 do 30 minuta ovisno radi li se o putničkom vozilu, kombiju ili kamionskoj kabini.

Ozon (aktivni kisik) priroda stvara kako bi pročistila zrak i vodu našeg planeta. Najpoznatiji proces prirodnog stvaranja ozona je grmljavinsko nevrijeme.

Ozon efikasno uklanja molekule neugodnih mirisa, viruse, bakterije, gljivice, plijesan, alergene, grinje i mikroorganizme u automobilu.

Između ostalog, aktivni kisik (ozon) uništava sljedeće:

  • Bakterije – Bacilus atrophaeus, Bacilus anthracis (Anthrax), Escherichia coli, Salmonella choleraesuis, Methicilin resistant Staphylococcus auereus (MRSA), Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhimurium, Tubercle bacillus, Streptococcus pyogenes, Listeria monocytogenes i druge
  • Virusi – virus gripe tip A, virus ptičje gripe H5N1, virus svinjske gripe H1N1, virus herpesa, vaccinia virus, adenovirus i druge
  • Plijesan – Aspergillus niger, Stachybotrys chatarum (crna plijesan) i duge

Svjetska zdrastvena organizacija (WHO) smatra da je plijesan uzrok 60% svih alergija – ne dopustite alergijama da Vas pobjede u Vašem vozilu.

Osim što se stvara prirodnim putem ozon je moguće i proizvesti posebnim uređajima koje nazivamo ozonizator kisika koji je od danas i dio asortimana Vibar d.o.o. na Visokoj Glavici.

Ozon na najučinkoitiji način, potpuno priridno i neškodljivo pročišćava i dezinficira zatvorene prostore.

Posebnost ozona je što ne čisti samo zrak već i prodire u pore materijala u automobilu. Nakon tretmana vozila oznom on se raspada natrag u obični kisik.

Dezinfekcija vozila ozonom pridonosi minimalizaciji zdrastvenih rizika za razliku od korištenja raznih kemikalijla i sredstava za dezinfekciju.

Akcijska cijena dezinfekcije vozila ozonom u Vibar d.o.o. je 30,00 KM i vrijedi do 1. kolovoza 2020.

Rezervirajte termin za dezinfekciju unutrašnjosti vozila ozonom na Conti.ba ili na E-mail [email protected].

*PR članak