Novo u parfumeriji M – Armani Code Absolu Gold

Armani Code Absolu Gold je magnetično, orijentalan i zavodljivi parfem s mirisom jantara, notama irisa, šafrana i benzoina krojen za modernog muškarca koji je inspirian glamurom Hollywooda. Ikonična ponoćno plava boca predstavlja se u nenadmašnom zlatnom izdanju.

Inače satensko crni čep bočice s potpisom gospodina Armanija, u potpunosti je lakiran luksuznim i dojmljivim zlatnim završetkom kao počast elegantnim filmskim nagradama, tipa Oscara.

Code Absolu Gold Signature krasi ikoničnu bazu Tonka Bean kolekcije Code sa začinjenim šafranom i benzoinom kako bi se stvorio krajnje bogat i zarazan olfaktivan doživljaj. Orijentalna interpretacija Coda prošarana je apsolutom ambera.

Armani Code Absolu Gold oslobađa blistave note mandarine i akorda zelene jabuke, koji nas vode ravno u plemenito srce jantara. Jedinstveni šafran, kožast i začinjen, pojačava senzualnu dimenziju parfema za naglašen, strukturiran i ispunjen doživljaj mirisa.

Otkrijte novi zavodljiv i sofisticirani parfem ograničenog izdanja s Armani Code Absolu Gold u parfumeriji M, prodajni centar Mališić

Karakteristični sastojak Armanijevog kodeksa, tonka, prati miris cedrovine i guaiac esencije, koja daje ovome parfemu novi, moderan dodir, dok benzoinska smola podvlači njegov plemeniti karakter.

Armani Code Absolu Gold je čin modernog ispunjenja koji stvara prekrasnu ravnotežu između svježih nota i dubljih, snažnijih sastojaka koji utjelovljuju mušku karizmu. Parfem je kreiran od strane parfimera Antoinea Maisondieua, koji je sastavio izvorni Armani Code Absolu.

Otkrijte novi zavodljiv i sofisticirani parfem ograničenog izdanja s Armani Code Absolu Gold u parfumeriji M, prodajni centar Mališić.

*PR članak