Novo u Alpini Komerc: Elektromaterijal i akcija na fasadna ljepila!

Alpina Komerc predstavlja svoj najnoviji asortiman proizvoda koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe za elektromaterijalom, bojama i lakovima.

Nastojimo Vam pružiti najkvalitetnije proizvode renomiranih brendova.

Upoznajte naše novitete i iskoristite posebne akcije!

Elektromaterijal: Kvaliteta i pouzdanost

U našu ponudu uvrstili smo proizvode vodećih brendova kao što su Hager, Mandeks, Osram i ETI – brendovi koji su sinonim za vrhunsku kvalitetu i pouzdanost, što ih čini idealnim izborom za sve elektroinstalacijske projekte.

Boje i Lakovi: Sve za savršene površine

U našem asortimanu boja i lakova možete pronaći sve što vam je potrebno za uređenje interijera i eksterijera. Posebno ističemo novu liniju bazenskih boja koje će osigurati dugotrajnu zaštitu i estetski privlačan izgled vašeg bazena.

Posebna akcija na fasadne sustave

Osim novog asortimana, pripremili smo i posebnu akciju na fasadne boje i sustave. Sada je pravo vrijeme da osvježite izgled vašeg doma ili poslovnog objekta uz značajne uštede.

Fasadni sustavi: Iskoristite popuste na sve fasadne proizvode. Naša ponuda uključuje visokokvalitetne proizvode koje će osigurati dugotrajnu zaštitu i estetski izgled vaših fasada.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alpina Komerc (@alpinakomercdoo)

Pozivamo vas da posjetite našu trgovinu na Trnskoj cesti 166 i otkrijete niz novih proizvoda. Naše osoblje stoji Vam na raspolaganju za sva pitanja i savjete.

Alpina Komerc neprestano radi na proširenju i poboljšanju svoje ponude kako bi Vam pružila najbolje na tržištu. S novim asortimanom elektromaterijala, boja, lakova i bazenske boje, sigurni smo da ćete pronaći sve što vam je potrebno za vaše projekte.

Vaš Baucentar Alpina Komerc!

*Sponzorirani članak