Novi prirodni kozmetički proizvodi u BiH

Proizvodi svjetski poznatog brenda za punije, zdravije usne bez injekcija ili kemikalija, konačno na našem tržištu.

Dovoljno mali da stane u svaku torbu, jednostavno za upotrijebiti, prije nanošenja svog omiljenog sjajila ili ruža. Fullips je prvi i jedini patentirani proizvod za prirodno povećanje usana.

fullip

 

Holivudski blistavi osmijeh i besprijekorno bijeli zubi svačiji su san, no do sada se za savršeni osmijeh moralo izdvajati previše novaca i vremena.

Mukama s neprivlačnim žutim zubima došao je kraj jer su i u Bosnu i Hercegovinu, konačno stigle Xwhite profesionalne trakice za izbjeljivanje zubi. Profesionalne X-white trakice razvijene su od strane britanskih stomatologa i nude najnoviju tehnologiju u području izbjeljivanja zubi.

Trakice sadrže optimalnu količinu gela za izbjeljivanje, rezultati su vidljivi unutar četiri dana, a uz jedinstvenu naprednu, ali nježnu formulu, štite od preosjetljivosti, čuvaju caklinu i izvrsno prianjanju prateći konturu zubi.

Više informacija o ovim proizvodima kao i načinu narudžbe možete saznati na web stranici www.prave-stvari.com ili na Facebook stranici kako bi pratili vijesti o nagradnim igrama i promotivnim kuponima.

*sponzorirani članak