Novi pokušaj pljačke bankomata u Mostaru

U noći s četvrtka na petak u PS Mostar Centar prijavljeni su problemi oko bankomata na Bišće polju.

Na lice mjesta odmah je upućena patrola policije koja je u TC Robot zatekla zaštitara.

Zaštitar je u patroli kazao da je, oko 02:15 sati, pred kapiju TC Robot došlo više maskiranih osoba koje su uz prijetnju vatrenim oružjem od istog tražili da im otvori kapiju, nakon čega su ga odveli u drugi kraj zgrade, a bankomate raznijeli.

Počinitelji su se nakon  toga udaljili se u nepoznatom smjeru. Izviještene su sve patrole policije na terenu, upoznat nadležni tužitelj,  te poduzete potrebne mjere, stoji u priopćenju MUP-a HNŽ.

U četvrtak se oko 18 sati dogodila prometna nesreća na cesti M 6/1, u mjestu Gnojnice, u kojoj je sudjelovao O.S. (1999) s vozilom marke Peugeot. U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede zadobila je M.Č. (1999), a lake tjelesne ozlijede N.T. (1998), Đ.M. (1999) i A.Š. (1999), suputnici u navedenom vozilu. Izvršen je očevid, a upoznat je i nadležni tužitelj.

Prometna nesreća zabilježena je i u Gradu Čapljini, u mjestu Bobanovo selo. Oko 20:50 sati M.P. (1985) iz Aladinića, općina Stolac, vozilom marke Audi sletio je s ceste. Isti je zadobio ozlijede neutvrđenog stupnja. Izvršen je očevid, te su poduzete potrebne mjere.

(www.jabuka.tv)