Novi fitness studio otvara se u centru Širokog Brijega – Jabuka.tv

Novi fitness studio otvara se u centru Širokog Brijega

Hiit&fit with Redcoach novi je fitness studio u Širokom Brijegu koji svoja vrata otvara 1. ožujka 2021.

Ovaj fitness studio bit će mjesto na kojem se u prvi plan stavljaju zdravlje, snaga i samopouzdanje žena.

Nalazi se na prvom katu SPC Vita, gdje će Širokobriježanke na 300 ㎡ moći vježbati u jednom od tri različita grupna programa kao i u individualnim i poluindividualnim programima. Zbog prostranosti studija moguće je držati se svih preporuka o vježbanju tijekom Covid pandemije.

Voditeljica studia je prof. kineziologije, Marija Topić koja već godinama osvaja brojna odličja sa svojim Mažoretkinjama Grada Širokoga Brijega. Uz završen Kineziološki fakultet, posjeduje međunarodne sudačke i plesne licence. Osim plesnih, posjeduje i Basic Pro Coach certifikat prof. Marina Bašića, kao i Body Sculp certifikate “Samo šipka” i “Be your own engineer” kod Ronija Kovačića.

Ovaj fitness studio bit će mjesto na kojem će se u prvi plan stavljati zdravlje, snaga i samopouzdanje žena

Topić se nada se da će njezino dugogodišnje iskustvo u radu s djevojkama, godine edukacije i tim stručnjaka s kojim planira surađivati, biti dovoljni da pruži svojim sugrađankama najbolje moguće iskustvo treniranja.

Prijave i rezervacije mjesta u skupinama već traju, a za početak će se moći trenirati u programima Hiit and fit, Raketa do ljeta i Teen Hiit.

Teen Hiit jedini je program ograničen dobi i namijenjen je djevojkama u razvoju. Naglasak stavlja na vježbe za pravilno držanje tijela i jačanje dubinskih mišića leđa koji drže kralježnicu. Posebna pažnja posvetit će se vježbama za prevenciju lordoze, skolioze i kifoze te lošeg držanja.

Program Raketa do ljeta tromjesečni je program koji je idealan za žene koje žele “zategnuti” tijelo i koje nemaju velike viškove masnih naslaga, a Hiit &Fit je temeljni program ovog fitness studija. On je idealan za sve koji žele vježbanje prihvatiti kao dio načina života i održavanja zdravlja i kondicije.

Prijave i rezervacije mjesta u skupinama već traju, a za početak će se moći trenirati u programima Hiit and fit, Raketa do ljeta i Teen Hiit

Program je prilagodljiv različitim klijentima prema njihovim sposobnostima.

Više o programima možete pročitati na Facebook i Instagram stranicama studija, a svi oni koji to žele, svoja mjesta mogu rezervirati na broj telefona 063 355 381ili se javiti u inbox Facebook ili Instagram stranice.

*Sponzorirani članak