Novi dresovi NK Široki Brijeg dostupni samo u Fan shopu Široki

Novi službeni dresovi NK Široki Brijeg dostupni su u prodaji samo u Fan shop Široki – objavljeno je svim navijačima i simpatizerima ovog kluba na službenim stranicama širokobriješkog Fan shopa.

Naime, kao što smo već pisali, NK Široki Brijeg je nedavno potpisao trogodišnji ugovor s predstavnicima španjolskog sportskog branda Kelme te će nogometaši spomenutog kluba u narednim godinama nositi kvalitetnu opremu, koju nose i klubovi kao Alaves, Espanyol, Dinamo iz Moskve, itd.

Fan shop Široki je kroz godine svog rada postao nezaobilazno mjesto za sve navijače, ali i sve ostale ljude koji žele nabaviti suvenir s motivima NK Široki Brijeg kao i Grada Širokog Brijega, a prilikom posjete njihovim prostorijama, koje se nalaze u prizemlju Gradske športske dvorane Pecara, svjedočili smo i otpremanju pošiljki ljudima diljem cijelog svijeta.

Zanimljivo je da svi ti ljudi koji naručuju naše artikle nisu vezani za Široki Brijeg svojim porijeklom, poručuje nam djelatnica Fan Shopa i naglašava kako artikle, osim u zemlje s tradicionalno velikom dijasporom kao što je Njemačka, Švicarska, SAD, šalju i u razne zemlje kao što su Poljska, Cipar, pa čak i Tajvan.

Fan Shop Široki odlično je opremljen te u ponudi možete naći razne artikle

Osobno smo se uvjerili smo kako je Fan shop odlično opremljen te je u ponudi moguće naći zaista razne artikle – od olovke, magneta za frižider s raznim motivima, pa sve do zastave Grada Širokog Brijega, kao i Županije Zapadnohercegovačke.

Dvije vezane pobjede ovog kluba dodatno su oraspoložile sve navijače NK Široki Brijeg, a ako imate dragu osobu kojoj bi željeli pokloniti klupski ili gradski suvenir – onda znate gdje svratiti!

*Sponzorirani članak