Nova generacija EURO 6 dizela na benzinskoj postaji AT Kerametal Ljubuški!

Nova generacija EURO 6 dizela “New power”, koji svojom kvalitetom zadovoljava EURO 6 standarde, od sada u ponudi benzinske postaje AT Kerametal Ljubuški.

Dizel nije problem!?

U skladu s najnovijim europskim standardima, nova poboljšana formula “New power” dizela pridonosi ne samo nižoj potrošnji i mirnijem radu motora nego uz to održava vitalne dijelove motora i štiti ih od opasnih naslaga i od korozije.

Kombinacija aditiva i visokokvalitetnog dizela sačinjava formulu koja u potpunosti zadovoljava EURO 6 motore kao i najstrožije EU ekološke standarde.

4 bitne prednosti koje vam donosimo uz Euro 6 “New Power” dizel:

  • Aktivno čišćenje sustava za ubrizgavanje

Prilikom sagorijevanja goriva, stvaraju se naslage nečistoća koje sprečavaju motor da razvije svoju punu snagu i efikasnost. Samim time se povećava i rizik od kvarova.

Euro 6 “New power” formula sadrži aktivnu komponentu za čišćenje koja ima zadatak da eliminira naslage na vitalnim komponentama motora.

  • Bolja iskoristivost goriva

Sofisticirana formula Euro 6 “New power” dizela pridonosi efikasnijem sagorijevanju goriva i poboljšanim performansama motora te obnavljanje i povećanje snage motora od 4 do 7,6 %.

  • Više snage za manje potrošnje

Pored dodatne snage, korištenjem Euro 6 “New power” dizela doprinosi poboljšanoj startnosti motora kao i stabilnijem i tišem radu. Pored toga povećanje općih performansi dovodi do smanjenja potrošnje.

  • Aktivna zaštita od korozije

Konstanta upotreba Euro 6 “New power” dizela sprječava daljnje širenje korozije na vitalnim dijelovima motora i stvara antikorozivnu zaštitu.

Moderni dizelski motori konstantno postavljaju nove standarde, Euro 6 “New power” dizel prilagođen je svim proizvođačima i EU standardima.

Stanica za punjenje električnih automobila

Prateći trendove koji se razvijaju i koji će narednih godina još više biti prisutni benzinska postaja AT Kerametal instalirala je punionicu za električne automobile.

Punionica zadovoljava sve zahtjeve modernih električnih automobila koji bilježe rastući trend u EU. Za sve korisnike naših usluga omogućili smo besplatno punjenje električnih automobila.

Kerametal Ljubuški

*PR tekst