Noćni klub Diamond pravi je dijamant vrućih ljetnih zabava u Hercegovini

Noćni klub Diamond u Ljubuškom postao je sinonim za vruće ljetne zabave pod hercegovačkim nebom. Tako je bilo u petak kada je gostovao popularni srbijanski pjevač i miljenik pripadnica ljepšeg spola – Nikola Rokvić.

Više od tisuću ljudi do kasnih noćnih sati uživalo je u prekrasnom ambijentu novootvorenog kluba Diamond koji je uređen po standardima poznatih svjetskih klubova, a s obzirom da je većina prostora na otvorenom, daje mu dodatni štih. Opremljen najsuvremenijim svjetlosnim efektima i zadnjim krikom tehnologije kada je u pitanju ozvučenje, Diamond privlači mnogobrojnu publiku iz Hercegovine i Dalmacije.

Ekipa portala Jabuka.tv svjedočila je odličnim uređenjem interijera i eksterijera, a najviše smo ostali zapanjeni komforom i prostranošću ovog kluba. Diamond je u pravom smislu riječi pravi dijamant noćnih klubova u Hercegovini, a zbog njegovog sadržaja i uređenja te općenito kompletnog dojma zabave na otvorenom, ovaj klub može slobodno stati uz bok najjačim i najpoznatijim noćnim klubovima u regiji.

Noćni život Hercegovine ovime je dobio pravog dijamanta za odlične provode pod vedrim nebom, a na vama je da skupite prijatelje i ekipu te se uputite jednog vikenda u Ljubuški gdje vam je zagarantirana odlična zabava s vrhunskom uslugom.

Noćnim klubom Diamond oduševljen je i gost večeri Nikola Rokvić: ”Klub je super, sviđa mi se što je otvorenog tipa i nije vruće, a što se tiče ambijenta i uređenja – prva liga! Nadam se da je publika uživala večeras jer bilo je zaista super,” rekao je u razgovoru za portal Jabuka.tv popularni srbijanski pjevač te je dodao: ”Osjećam se jako ugodno u Hercegovini, imam mnogo prijatelja, kako privatnih tako i poslovnih i uvijek mi se drago vratit ovamo. Publika je super, uvijek vesela i raspoložena, jedna od najboljih na mojim nastupima.

Resident DJ, atraktivne hostese i kokteli samo su neki od razloga zašto morate posjetiti Diamond već u subotu gdje vas sve očekuju veliki party i zabava do jutra!

diamond_rokvic_ljubuski_6

diamond_rokvic_ljubuski_36

diamond_rokvic_ljubuski_33

diamond_rokvic_ljubuski_14

diamond_rokvic_ljubuski_32

diamond_rokvic_ljubuski_2

Nikola Rokvić za Jabuka.tv: Klub je super, sviđa mi se što je otvorenog tipa i nije vruće, a što se tiče ambijenta i uređenja – prva liga!

diamond_rokvic_ljubuski_31

diamond_rokvic_ljubuski_30

diamond_rokvic_ljubuski_29

diamond_rokvic_ljubuski_28

diamond_rokvic_ljubuski_23

diamond_rokvic_ljubuski_24

diamond_rokvic_ljubuski_26

diamond_rokvic_ljubuski_27

diamond_rokvic_ljubuski_25

diamond_rokvic_ljubuski_22

diamond_rokvic_ljubuski_21

diamond_rokvic_ljubuski_20

diamond_rokvic_ljubuski_19

diamond_rokvic_ljubuski_18

diamond_rokvic_ljubuski_13

diamond_rokvic_ljubuski_15

diamond_rokvic_ljubuski_16

diamond_rokvic_ljubuski_17

diamond_rokvic_ljubuski_8

diamond_rokvic_ljubuski_10

diamond_rokvic_ljubuski_9

diamond_rokvic_ljubuski_11

diamond_rokvic_ljubuski_12

diamond_rokvic_ljubuski_7

diamond_rokvic_ljubuski_5

diamond_rokvic_ljubuski_35

diamond_rokvic_ljubuski_34

diamond_rokvic_ljubuski_4

diamond_rokvic_ljubuski_3

diamond_rokvic_ljubuski_37

diamond_rokvic_ljubuski_1

*Sponzorirani članak

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)