NLB Banka Sarajevo: Ako se logiraš, možda i dobiješ!

NLB Banka d.d., Sarajevo organizira nagradnu igru pod nazivom “Ako se logiraš, možda i dobiješ” za sve klijente fizičke osobe koje imaju aktivno ili aktiviraju NLB mobilno bankarstvo i izvrše jednu prijavu u aplikaciju.

Iskoristite brzinu i efikasnost NLB mobilnog bankarstva, logirajte se i ulazite u krug naših klijenata koji mogu osvojiti:

  • Samsung Galaxy Watch 4
  • Samsung Galaxy A13
  •  Laptop ASUS
  •  Slušalice JBL Wave
  • Električni romobil Xiaomi Mi 1S

NLB M-Bank je aplikacija mobilnog bankarstva koja vam, na jednostavan način, omogućava pristup vašim računima 24/7, kao i obavljanje transakcija po znatno nižim naknadama bez čekanja u redovima.

NLB mobilna banka je brza, jednostavna i sigurna za korištenje, olakšava korištenje bankarskih usluga u svega nekoliko poteza, štedeći vrijeme i novac.

Aplikaciju mobilnog bankarstva NLB Banke možete preuzeti sa Google Play trgovine za Android telefone s linka, te sa App Store trgovine za Apple uređaje s linka.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe, klijenti NLB Banke d.d., Sarajevo na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine koji imaju aktivnu aplikaciju NLB M-Bank ili je aktiviraju i pri tome izvrše jednu prijavu u aplikaciju unutar definiranih ciklusa.

Prvi ciklus započinje 8. svibnja 2023. godine, a nagradna igra traje do 31. prosinca 2023. godine.

Više o nagradnoj igri, trajanju i pravilima možete saznati na linku.

NLB Banka. Za sve što dolazi

*Sponzorirani članak