NLB Banka otvorila novu poslovnicu u Sarajevu – Jabuka.tv

NLB Banka otvorila novu poslovnicu u Sarajevu

Nova poslovnica NLB Banke d.d. Sarajevo otvorena je u ponedjeljak u sarajevskoj općini s najvećim brojem stanovnika u ulici Bulevar Meše Selimovića 2B.

Ova suvremeno uređena poslovnica NLB Banke u naselju Otoka je namijenjena za obavljanje svih bankarskih usluga na jednom mjestu, koja će klijentima omogućiti jednostavnije, efikasnije i brže poslovanje.

Novootvorena poslovnica je izgrađena prema modernom konceptu i suvremenom uređenju za jednostavniju komunikaciju gdje će klijenti moći obavljati svoje svakodnevne financijske transakcije, ali se i detaljno upoznati s ponudom Banke. Zaposlenici Banke će biti klijentima na raspolaganju svakim radnim danom od 8:00 do 16:00 sati.

Izuzetno mi je drago što smo proširili našu poslovnu mrežu na području Sarajeva, otvaranjem nove poslovnice koja je u potpunosti opremljena po NLB korporativnim standardima. Ovom prilikom pozivamo sve građane s područja Općine Novi grad da se u prijatnom ambijentu novootvorene poslovnice na Otoci upoznaju s našim ljubaznim kolegama. Dobro došli ste u NLB Banku, izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke.

U sklopu nove poslovnice klijentima je 24 sata na dan dostupan i bankomat za beskontaktno podizanje gotovine bez naknade.

*PR članak