Nikola Rokvić zbog tučnjave prekinuo nastup u Mostaru

Pjevač Nikola Rokvić je doživio pravu dramu na nastupu u Mostaru, zbog čega je zajedno sa svojim bendom morao napustiti scenu i prekinuti nastup u jednom restoranu.

Kako javlja srbijanski portal Blic, razlog prekida nastupa je taj što su se gosti restorana u kome je Rokvić pjevao, potukli.

Atmosfera je bila savršena svi su se veselili, a u jednom trenutku su se dvije skupine momaka pobile i krenuo je kaos. Letjele su boce na sve strane, dvije skupine muškaraca krenule su se tući. Osiguranje je pokušalo smiriti čitavu situaciju, ali nikako nisu uspjevali, a Nikola je morao napustiti scenu i prekinuti koncert, otkriva izvor s lica mjesta.

Nikola se, nakon cijele drame oglasio na Instagramu.

Mostar i ja se volimo! Hvala što brinete, ja sam u Mostaru uvijek rado prihvaćen i osobno nikada nisam osjetio prijeki pogled! Incident nije bio upućen osobno meni, ali sam zbog opće sigurnosti morao prekinuti da ne bi eskaliralo u nešto mnogo gore! Hvala svim dragim ljudima koji su došli, jako mi je žao! Nadam se boljem vremenu i razmjeni Ljubavi koju smo uvijek dijelili, poručio je pjevač.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

(www.jabuka.tv)