Nevjerojatan pokušaj krađe automobila na benzinskoj crpki u BiH

U utorak navečer oko 23 sata na benzinskoj crpki u Srednjem Šepku kod Zvornika odigrala se prava drama koja je na svu sreću završila bez tragičnih posljedica.

Nepoznata osoba je prvo pokušalo ukrasti automobil od vlasnika koji je na trenutak izašao dok je djevojka još bila u autu, što možete vidjeti na snimku u nastavku.

Poslije neuspjele krađe, ista osoba je ukrala drugo putničko vozilo i udaljila se u nepoznatom pravcu.

Prilikom pokušaja krađe uništena je stanica za plin kojeg koriste putnička vozila, pa je promet bio obustavljen satima kao i obustava isporuke električne energije, prenosi Zvornički.ba.

Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su ovaj događaj i priopćili:

Policijski službenici PS Kozluk poduzimaju sve radnje kako bi rasvijetlili kazneno djelo razbojništva, nakon što je 9. kolovoza oko 23 sata nepoznati muškarac počinio razbojništvo nad oštećenim osobama kojom prilikom su otuđena i oštećena dva putnička vozila i tom prilikom nastala je šteta na benzinskoj crpki u Srednjem Šepku, priopćili su iz PU Zvornik.

Dodaju da prilikom otuđenja putničkog vozila marke “Audi”, nepoznata osoba je udarila u dio benzinske crpke gdje se nalaze ventili za plin, a potom se udaljila u nepoznatom pravcu. Na mjesto događaja izašli su pripadnici PVJ Zvornik i službenici Hitne pomoći.

Obustava prometa trajala je do 3:00 sata narednog dana za sva vozila, a putnička vozila su koristila alternativne pravce. Nepoznata osoba je potom ukralo drugo putničko vozilo marke “Passat” i udaljila se u nepoznatom pravcu, priopćeno je iz Policijske uprave Zvornik.

(www.jabuka.tv)