Nesvakidašnje samoubojstvo: Ubio se ispalivši si dva hica u glavu!

Inspektori od utorka pokušavaju odgonetnuti smrt R. V. (59) iz Banja Luke, koji si je, prema posljednjih rezultatima istrage, navodno ispalio dva hica u glavu i tako počinio samoubojstvo. Naime, iako se u početku sumnjalo na ubojstvo, jer je nesretni 59-godišnjak imao tri rane na glavi, sve ipak ukazuje da se radilo o nesvakidašnjem samoubojstvu.

– Nakon što je oko 10.45 sati provalio vrata kuće u naselju Kočičev vijenac, njega je, iza iznutra zaključanih vrata,  u lokvi krvi zatekao sin. Pored beživotnoga tijela pronađen je pištolj “bereta” i dvije čahure toga oružja, prenosi Pogled.ba.

Nalazi obdukcije ukazuju da su hici ispaljeni iz blizine, odnosno da je cijev pištolja bila prislonjena na glavu pokojnika. Radilo se o dvije rane, ustrelnoj i prostrelnoj. Ono što je ključno je to da prvi metak nije bio smrtonosan i 59- godišnjak je preminuo tek od drugoga metka. Na samoubojstvo ukazuju i pronađene barutne čestice na rukama i odjeći, ali i izjave članova obitelji i susjeda. Iz policije navode kako istraga još traje.

(www.jabuka.tv)