Nenad Periš: Sve upućuje na to da je pronađeno Matejevo tijelo

Nenad Periš, otac nestalog Splićanina Mateja Periša, komentirao je vijest o tijelu koje je u srijedu ujutro izvučeno iz Ada Huje u Beogradu.

Periš ističe da ga je u srijedu načelnik PU Beograd obavijestio da je pronađeno tijelo te da sve ukazuje na to da je riječ o njegovom sinu.

Jutros su me zvali i rekli da je nizvodno niz Dunav pronađeno tijelo mladića i da sve ukazuje da je riječ o Mateju. Po odjeći, satu, sve ukazuje da je riječ o njemu, ovo je strašno velika bol za sve nas, rekao je Periš za Nova.rs.

Čekali smo sve vrijeme radosnu vijest, a istina je takva kakva jest. Zahvaljujem svima koji su bili uz nas, pomagali nam i pružali podršku. Ja ću ovih dana doći za Beograd, a sve bih zamolio da nas u ovim trenucima oslobode pritiska. Sve je izuzetno teško za cijelu našu obitelj, kaže Periš.

Život je nepredvidiv, svi mi znamo da ćemo se jednog dana morati rastati. Matej nije ni probao život, tek 27 godina, tek je život bio pred njim. Koliko god da je sad teško i bolno, mi ćemo se ponovno sresti i zagrliti, kaže.

Hvala svim ljudima, u Beogradu, Srbiji, Hrvatskoj, na svemu. Osjećao sam podršku i neizmjerno sam zahvalan svima, i Srpskoj pravoslavnoj crkvi, patrijarhu, svim ljudima, kaže Periš.

Pronađeno tijelo u Dunavu, sumnja se na Mateja Periša

(www.jabuka.tv | Foto: Milan Maricic/Pixsell)