Nema kiše: Joksimović obećao glazbeni spektakl u Mostaru!

Željko Joksimović obećao je pravi glazbeni spektakl na koncertu koji će se večeras održati na Stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru, za koji meteorolozi obećaju da će proći bez kiše.

Press konferencija uoči velikoga koncerta Željka Joksimovića na Stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru održana je u subotu u dvorani Princess u Mepas Mallu u Mostaru. Konferenciji za medije nazočili su Željko Joksimović, predstavnici Laško piva i organizatori koncerta, a moderirala ju je Snježana Delić iz agencije PRimera.

Predstavnici agencije PRimera istaknuli su da je koncert Željka Joksimovića njihov najveći koncert koji su ostvarili u sedmogodišnjem djelovanju, zahvalivši se medijima i sponzorima na podršci.

Zbilja nam je drago i iznimna nam je čast da će Željko Joksimović večeras napraviti pravi glazbeni spektakl i prirediti pravu glazbenu poslasticu i da će to biti naš najveći koncert u dosadašnjem djelovanju. Veliki je odaziv, a još ima mjesta na gornjoj tribini i pozivam sve da iskoriste priliku i osiguraju si ulaznice, rekla je Mirela Bunoza Šarac, dodavši da će se ulaznice od 18 sati moći kupiti i na ulazu na Stadion pod Bijelim Brijegom.

Mnogi su se zabrinuli zbog kiše, ali u stalnoj smo komunikaciji s meteorolozima i potvrdili su nam da kiše neće biti! Do 18 sati bit će kišovito i oblačno, ali na koncertu nema straha od nevremena, dodala je Mirela Bunoza Šarac.

Željko Joksimović rekao je da je sretan što je ponovno u Mostaru nakon osam godina i najavio je da će večeras ponuditi nešto potpuno novo.

Večeras spremamo nešto potpuno novo, drugi repertoar i drugačiju produkciju. Ovo je moj 999. koncert i priprema velikoga jubileja. Kiša neće padati, siguran sam da ćemo uživati i očekujem odličan koncert, rekao je popularni Željko Joksimović.

Osim starih i brojnih hitova, publika u Mostaru imat će priliku čuti prvo izvođenje nove Joksimovićeve pjesme “Ponelo me“.

Ovo je doslovno “vatreno krštenje” moje nove pjesme, rekao je Željko Joksimović.

Organizatori su najavili da dolaze brojni fanovi iz Dalmacije i Hercegovine, kao i cijele BiH, a Joksimović je naglasio da je ovo fenomenalna prilika za sve da uživaju u vrhunskoj produkciji na samom početku ljetne sezone.

Također, istaknuta je izvrsna suradnja organizatora s cijelim timom ljudi, među kojima je bio i menadžer Bane Obradović, koji je proglašen menadžerom desetljeća.

Dođite na koncert, zaključio je Joksimović na koncu pressice.

Koncert na Stadionu pod Bijelim Brijegom započinje u 21 sat.

(www.jabuka.tv)