Najveći Dječji sajam ponovno u Mostaru

Već drugu godinu za redom Mostar će biti domaćin Dječjeg sajma, događaja je namijenjenog trudnicama, bebama, roditeljima i djeci do 10 godina starosti i to po uzoru na sajmove koji se već dugi niz godina održavaju u regiji, čiji je ponosni organizator već devetu godinu za redom Cuspis.

Dječji sajam održat će se u Mepas Mallu, 23. i 24. svibnja te će u festivalskom dijelu ponovno ugostiti mališane iz vrtića i škola Grada Mostara i okolice. Bit će tu brojni zabavni sadržaji za djecu, natjecanja, igre, ples, pjesma te predstave i nastupi raznih maskota.

Dječji sajam namijenjen prvenstveno djeci i za cilj ima učiniti sjećanje na djetinjstvo nezaboravnim, ali i roditeljima kako bi nabavili sve za svoje dijete po posebnim sajamskim cijenama. Na sajmu će se moći kupiti oprema za bebe, pelene, igračke, hrana, kozmetika i drugo.

Prošlogodišnji Dječji sajam u Mostaru posjetilo je više od 8.000 roditelja i djece. Bio je to vikend prepun veselja, pjesme, plesa i zabave. Direktorica sajma Maja Kojundžić održala je obećanje dano prošle godine i Dječji sajam u Mostaru postaje tradicija.

Veselimo se novom Dječjem sajmu, 23. i 24. svibnja u Mepas Mallu i s nestrpljenjem očekujemo novo druženje i vesele osmjehe najmlađih.

Sponzori Sajma su Mepas, Konzum, Jana, Ledo i Violeta. Ulaz na sajam je besplatan. 

(www.jabuka.tv)