Nagradni natječaj Mepas Malla i Technoshopa Volim ljeto!!!

Volite ljeto i užarene provode pod suncem? Maštate o savršenom odmoru, ugodnoj atmosferi i ludim foktama s ljetovanja? Odlično, jer imamo recept kako zadovoljiti sve vaše želje. Uživajte u onom što najviše volite i krenite u shopping koji snove pretvara u stvarnost. Već ovog ljeta snimajte najbolje selfije uz senzacionalni Samsung Galaxy S6 ili se rashladite nakon odlične zabave uz vrhunski, atraktivni klima uređaj LG ARTCOOL Stylist G12WL koji će donijeti odlično osvježenje i pripremiti vas za nove avanture.

U periodu od 15.06. do 10.07. Volim ljeto u Mepas Mallu! Ostvarite kupovinu u iznosu od 20 KM u bilo kojoj radnji u centru. U posebno dizajniranoj aplikaciji na Facebook stranici upišite osobne podatke, broj računa i uz malo sreće osvojite najinovativniji klima uređaj na svijetu, vrhunski mobitel i druge vrijedne nagrade. Više informacija potražite na našoj Facebook stranici!

Lako je zavoljeti ljeto kad znaš da uzbuđenje stiže, a izvrsne nagrade nikad nisu bile bliže! Nagradni natječaj podržali su: Techno Shop, Vitapur, Saponia, Primasport.

Sretnim dobitnicima ovo ljeto obilježit će ugodan boravak pod vrhunskim rashlađenjem, cool fotke ili neka od drugih vrijednih nagrada. Sretno ☺

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu