Na štandu JP Autoceste FBIH predstavlja se i njihov partner na izgradnji projekta Koridora Vc tvrtka IGH.

IGH d.o.o., poduzeće je koje je registrirano za pružanje usluga projektiranja, nadzora i kontrole kvalitete u graditeljstvu.

Započelo je sa radom početkom veljače 2013. godine. Poslovna zgrada IGH d.o.o. nalazi se na Bišću polju, u industrijskoj zoni, na južnom ulazu u Mostar.

U objektu, površine oko 2000 metara četvornih, nalazi se najsuvremenija laboratorijska i druga oprema kojom se omogućava viša razina stručne usluge u građevinarstvu, posebice kontrole kvalitete i stručnog nadzora.

Temeljne djelatnosti tvrtke se kreću od ispitivanja različitih građevinskih materijala i proizvoda, preko različitih vrsta nadzora i projektiranja i revizije (visokogradnja, niskogradnja, hidrotehnika, geotehnika i dr.), do zaštite čovjekove sredine.

IGH vodeća konzultantska tvrtka u Hercegovini

Sa raspoloživim kadrovskim i materijalnim resursima, IGH zauzima poziciju jedne od vodećih konzultantskih tvrtki u Hercegovini, ali i u čitavoj Bosni i Hercegovini.

Njihova misija je da po pristupu ostanu profesionalni i dinamični, te da svojom visokostručnom i kvalitetnom ponudom u svakom trenutku mogu udovoljiti rastućim zahtjevima u području graditeljstva u našoj zemlji.

Iskustvo stečeno na projektima generira stručnjake koji su spremni preuzimati sve veću odgovornost i voditi sve kompleksnije poslove. Na taj način se stvara baza stručnosti i iskustva “IGH”-ovih djelatnika. Takva strateška nakana, osigurava stabilnu i sigurnu budućnost tvrtki i klijentima.
Većina stalno uposlenog “IGH” osoblja ima akademsko obrazovanje, a pored vlastitog osoblja tvrtka ima angažirane stalne neophodne specijaliste.

Osnovni cilj “IGH” je osigurati klijentu profesionalnu uslugu dobre kvalitete. Posjetite ih na mostarskom sajmu u Paviljonu 2 na štandu JP Autoceste FBIH.

*Sponzorirani članak