MUP ŽZH se oglasio o teškoj prometnoj nesreći u Klobuku – Jabuka.tv

MUP ŽZH se oglasio o teškoj prometnoj nesreći u Klobuku

Dana 12. kolovoza 2019. u 01.09 sati PU Ljubuški je putem telefona zaprimila prijavu da se u mjestu Klobuk, općina Ljubuški na magistralnoj cesti M6 dogodila teška prometna nezgoda.

Odmah po zaprimljenoj prijavi upućeni su policijski službenici na mjesto događaja prometne nezgode, kako i djelatnici Doma zdravlja Ljubuški koji su ozlijeđenim osobama pružili prvu pomoć, a jedna osoba je hitno prevezena u CUM Mostar.

Po dolasku na mjesto događaja utvrđeno je da su u prometnoj nesreći sudjelovala tri vozila, vozilo marke BMW tip 5/D kojim je upravljao J. P. starosti 29 godina, vozilo marke Mercedes tip 210K kojim je upravljao I. P. starosti 19 godina i vozilo marke Mercedes tip 124 kojim je upravljao I. P. starosti 23 godine.

Očevid su obavili policijski službenici PU Ljubuški uz nazočnost dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu.

Od zadobivenih ozljeda u prometnoj nezgodi u 04 sata i 30 minuta u CUM Mostar preminuo je J. P., dok su dvije osobe zadobile tjelesne ozljede. Obdukcija tijela smrtno stradale osobe obaviti će se dana 13. kolovoza 2019. godine u prostorijama mrtvačnice Bijeli Brijeg, Mostar.

Po završetku očevidnih radnji motorna vozila koja su sudjelovala u ovoj prometnoj nezgodi su izuzeta i smještena u sabirni centar za vozila u Ljubuškom radi obavljanja potrebnih vještačenja.

Policijski službenici PU Ljubuški provode kriminalističku obradu u cilju utvrđivanja uzroka i načina nastanka ove prometne nezgode.

Prometna nesreća na putu Ljubuški – Grude, jedna osoba poginula

(www.jabuka.tv)