MUP ŽZH potvrdio: Dvije osobe uhićene zbog krađe duhana u Širokom Brijegu, za trećom se traga – Jabuka.tv

MUP ŽZH potvrdio: Dvije osobe uhićene zbog krađe duhana u Širokom Brijegu, za trećom se traga

Policijski službenici PU Široki Brijeg rasvijetlili su kazneno djelo “Teške krađe” iz čl.287 KZ F BiH počinjena dana 22. svibnja 2018. godine u mjestu G.Mamići, lokalitet Pripolje, u Širokom Brijegu.

Teška krađa počinjena je na štetu na štetu Z.V. (50).

Po zaprimljenoj prijavi policijski službenici OKP PU Široki Brijeg došli su do operativnih saznanja o počiniteljima naprijed navedenog kaznenog djela a to su:

  • J.K. (37) iz mjesta Gornji Mamići, Široki Brijeg,
  • D.K. (22) iz Gornji Mamići, Police, Široki Brijeg i
  • B.K.(27) iz Gornji Mamići, Široki Brijeg.

J.K. i D.K. su lišeni slobode nad kojima je provedena kriminalistička obrada tijekom koje je utvrđeno da su navedeni prišli obiteljskoj kući u izdgradnji u vlasništvu Z.V.(50), te su korištenjem podesnog alata i fizičke snage provalili u unutašnjnjost obiteljske kuće iz koje su otuđili tri tone duhana u listu.

Navedeni duhan je otuđen pomoću teretnog motornog vozila i prevezen u mjesto Privalj gdje je pronađen i prevezen u prostorije PU Široki Brijeg. Supočinitelj B.K.(27) nedostupan je policijskim službenicima i za istim se traga.

Protiv naprijed navedenih biti će podneseno odgovarajuće izvješće o počinjenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Širokom Brijegu, navodi se u službenom priopćenju MUP-a ŽZH.

Podsjetimo portal Jabuka.tv objavio je u subotu informaciju kako je tijekom četvrtka i petka uhičeno više osoba u Širokom Brijegu, a sada je to od strane MUP-a ŽZH i službeno potvršeno.

Više osoba uhićeno u Širokom Brijegu zbog krađe

(www.jabuka.tv)