Mostarac uhvaćen s marihuanom ispred fast fooda – Jabuka.tv

Mostarac uhvaćen s marihuanom ispred fast fooda

U ponedjeljak 22:45 sati policijski službenici PU Mostar su u Ulici blajburških žrtava ispred fast fooda “360” legitimirali osobu D.M. (1975.) iz Mostara.

On je tom prigodom dragovoljno predao jednu kutiju sa sadržajem suhe zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Upoznat je Odjel kriminalističke policije, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

U ponedjeljak oko 17:15 sati u Ulici kardinala Stepinca u Mostaru dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali H.V. (1970.) s vozilom “VW Golf” i pješakinja K.A. (1951.). Ista je tom prigodom zadobila teške tjelesne ozljede. Na licu mjesta izvršen je očevid.

Za protekla 24 sata (29./30.03.2021.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirane su četiri prijave i to na području Mostara jedna, na području Konjica dvije i na području Čapljine jedna.

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je jedan slučaj i to na području Mostara.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su četiri prometne nezgode i to na području Mostara dvije, na području Čitluka jedna i na području Konjica jedna u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede dok je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

(www.jabuka.tv)