Mostarac s heroinom ”pao” kod Širokoga Brijega

Policija je u Ljutom Docu kod Širokoga Brijega uhitila Mostarca kod kojeg je pronašla heroin.

Radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, u ponedjeljak, 24. listopada 2022. godine u 20:00 sati u mjestu Ljuti Dolac, Široki Brijeg, policijski službenici PU Široki Brijeg su zaustavili i kontrolirali osobno motorno vozilo marke VW Cady’, bh registracijskih oznaka, kojim je upravljao I.V. (36) iz Mostara.

Tom prilikom policijski službenici su kod gore imenovanog pronašli i privremeno izuzeli, uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, dva smotuljka u kojima se nalazi materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin.

Nad I.V. je u prostorijama PU Široki Brijeg provedena kriminalistička obrada tijekom koje je ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga iz čl. 239 KZ FBiH.

Po kompletiranju predmeta protiv imenovanog I.V.(36) bit će upućeno izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu o počinjenom gore navedenom kaznenom djelu, objavljeno je u utorak na stranici MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

(www.jabuka.tv | Foto: MUP ŽZH)