Mostar: Vozač udario pješaka i pobjegao s mjesta nesreće

U četvrtak oko 09:50 u Ulici Kneza Domagoja u Mostaru dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali pješak J.T.(1970) iz Mostara i NN vozač koji je napustio lice mjesta.

Operativnim radom na terenu djelatnici policije su ustvrdili da je drugi sudionik odnosno vozač osoba M.C.(1987) koji je u momentu nezgode upravljao vozilom “Opel Astra”.

Tom prilikom pješak je zadobio teške tjelesne ozljede. O svemu je upoznat tužitelj.

U Čitluku se isti dan dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali D.M.(1935) sa vozilom “VW Passat” i V.D.(1959) sa vozilom “Fiat Ducato”.

Teške tjelesne ozljede zadobio je vozač D.M. dok su drugi vozač V.D. i putnici I.H.(1956) i F.A.(1998) zadobili lakše tjelesne ozljede. Na licu mjesta izvršen je očevid.

Prometna nesreća u Čitluku

PU Mostar je u četvrtak u 12:20 obaviještena da jedna NN muška osoba u Ulici Kralja Zvonimira na parking prostoru provaljuje u vozilo.

Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije i zetekli u provali vozila osobu S.G.(1976) iz Mostara. Isti je lišen slobode a u blizini lica mjesta pronađeno je i vozilo koje isti koristi koje je prebačeno u krug PU Mostar radi vještačenja, navodi se u dnevnom izvješću MUP-a HNŽ.

(www.jabuka.tv)